Arhiva događanja 2016.

Dogodilo se bu:

•  Rođendan DV Rožice

Kao i svake godine, tako i ove, naš Dječji vrtić Rožica na različite načine obilježava svoj rođendan, 02. 02.

Počinjemo već 01. 02. promoviranjem novog, sedmog po redu časopisa Hižica, u Spomen školi Dr. Franjo Tuđman, s početkom u 18.00 sati. Već narednog dana, na sam Dan vrtića djecu ćemo iznenaditi mjuziklom nazova: Tko sam, što sam? "Z produkcije" iz Splita, u 10.00 sati u Domu kulture. U istom prostoru, u 18.00 sati održat će se svečana priredba pod nazivom Z našega brega u kojoj sudjeluju sva djeca vrtića i predškola, te grupa "malih engleza".

Zadnji dan tjedna, 03. 02. rezerviran je za stručno usavršavanje odgajatelja. Naime, i ove godine u suradnji s Županijom Krapinsko- zagorskom održat će se stručni skup za odgajatelje, stručne suradnike i ravnatelje s područja naše županije, s temom: "Povezivanje i razmjena primjera odgojne prakse različitih vrtića"u Spomen školi s početkom u 14.00 sati. I ove se godine prijavilo gotovo stotinjak sudionika što govori da smo mi predškolci i te kako voljni unaprjeđivati svoju predškolsku odgojnu praksu.

•  Rano učenje engleskog jezika

Udruga Naučimo puno i ove godine (pete po redu) nudi rano učenje engleskog jezika u našem vrtiću. Program je verificiran, a vode ga stručne osobe koje imaju iskustvo u radu s predškolskom djecom.

Cijena programa je 1.350,00 (plativo u devet rata) i uključuje 68 radnih sati. Pozivamo sve zainteresirane roditelje djece od 4-7 godina da se što prije jave odgajateljima grupe kako bismo definirali cjelokupnu organizaciju.

•  Nastavak projekta Čitanje je lijepo

I ove godine DV Rožica nastavlja suradnju s knjižnicom Osnovne škole. Prvo čitanje najavljuje se u vrtiću več u mjesecu listopadu. Suradnja je nastala na inicijativu Društva naša djeca, a projekt vodi prof. Vlatka Habulin s učenicima volonterima.

•  Ponuda stolnoteniskog kluba Zabok

STK Zabok poziva zainteresirane roditelje djece u dobi od 5-7 godina da uključe djecu u ovaj zanimljivi sport, te ih učlane u klub. Sve potrebne informacije mogu dobiti na broj telefona: 0958786926 ili info@stk-zabok.hr

Uređenje dječjeg igrališta

 

 

 

Matija Bobek

 

 

Odluka o zasnivanju radnog odnosa

U prilogu dostavljam odluku Upravnog vijeća o zasnivanju radnog odnosa prema natječaju za radno mjesto odgojitelj/ica predškolske djece:

Natječaj za radno mjesto

Objavljujemo natječaj za odgojitelja/icu na određeno puno radno vrijeme:

Odluka o zasnivanju radnog odnosa

U prilogu dostavljam odluku Upravnog vijeća o zasnivanju radnog odnosa prema natječaju za radno mjesto odgojitelj/ica predškolske djece:

Natječaj za radno mjesto

Objavljujemo natječaj za odgojitelja/icu na određeno puno radno vrijeme:

Torta tete Dženi

... petak je i po ničemu poseban dan. Vani je maglovito i jedva čekamo početak vikenda. Zato nam je teta Dženi osladila svima dan napravivši za užinu čak četiri torte. Djeca su bila baš sretna.

Već su pitali
- "Tko danas slavi rođendan?"
i iznenadili su se kad im je rečeno
- "Nitko. Teta Dženi vas je htjela razveseliti!"
I to je to... lijepi kraj radnog tjedna :-)

Napokon logoped i za djecu s područja općine Velikom trgovišće

Sporazumom između općine Veliko Trgovišće i grada Klanjca , a preko Udruge "Korak po korak do zdravlja", zaposlen je logoped za područje ove dvije jedinice lokalne samouprave. Sjedište , odnosno logopedski kabinet nalazi se u Domu zdravlja Klanjec, Trg Mira 11, a roditelji s područja naše općine mogu koristiti usluge logopeda u slijedećem vremenu:
- ponedjeljak, srijeda, petak - od 08.00 do 16.00
- utorak i četv rtak - od 11.00 do 19.00

Po potrebi i dogovoru će logoped dolaziti u DV Rožica i OŠ Veliko Trgovišće, o čemu ćemo vas obavještavati i putem ove stranice...

Logoped je Tomislava Strsoglavec, dipl.logoped, a kontakt telefon je: 099/765 39 43

Javni poziv

Javni poziv za dostavu prijava za stručno osposobljavanje odgojitelja predškolskog odgoja

Javni poziv za dostavu prijava:

Obrazac s uvjetima zapošljavanja:

Odluka upravnog vijeća

Likovna suradnja među vrtićima

U novoj sobi na katu vrtića sunce nam je blještalo cijelo poslijepodne. Od svih mogućih rješenja došli smo na ideju da velike staklene površine osvježimo dječjim crtežima. Kako smo imali priliku vidjeti prekrasne vitraje koje su oslikala djeca iz DV Varaždin uz mentorstvo odgajateljice Tatjane, crteži su prenijeti na foliju i nastala je prekrasna staklena površina koja uz vitraje, ima i crteže čipke naših bivših polaznika Tina i Jana.

Uređenje dječjeg igralištaNa Pregradskim berbarijama

I ove godina naša najstarija djeca sudjeluju na Pregradskim berbarijama na kojima se uz smijeh i igru druže djeca iz zagorskih vrtića već 18 -tu godinu. U ovim igrama svi su pobjednici i dobitnici poklona i priznanja, a najveća im je nagrada vesela atmosfera koja vlada na ovoj manifestaciji.

Natječaj za radno mjesto

Tražimo dva djelatnika - odgojitelja/ice - za rad u Dječjem vrtiću Rožica:

Upis u program Predškole

UPIS U PROGRAM PREDŠKOLE ZA ŠKOLSKU GODINU 2016./2017.

Dječji vrtić Rožica će u svojim prostorima provodit upise djece rođene od 01.04.2010. do 31.03.2011. godine u program predškole za odgojno-obrazovnu 2016./2017. godinu. Upisi će započeti 05. rujna i trajati do 23.rujna 2016. godine sve dane osim vikenda u vremenu od 08. do 12.00 sati. Roditelji trebaju na upis ponijeti slijedeće dokumente:

- presliku rodnog lista djeteta (na kojem piše OIB)

- potvrdu liječnika o zdravstvenom stanju djeteta

- presliku osobnih iskaznica oba roditelja

U vrtiću će roditelji popuniti obrazac vezano za osnovne podatke o obitelji, te podacima o razvojnom statusu djeteta, a isti mogu skinuti na stranici Roditeljski kutak:

Program predškole je obavezan za svu djecu u godini dana prije polaska u osnovnu školu. Program predškole za djecu koja pohađaju vrtić je integriran u redoviti program. Roditeljski sastanak za polaznike predškole održat će se u srijedu, 28. rujna 2016. u prostoru dječjeg vrtića Rožica s početkom u 17.00 sati.

Uređenje igrališta (parka) vrtića

Uređenje dječjeg igralištaU suradnji s Općinom Veliko Trgovišće i tvrtkom Trgo-kom uređen je, zapravo iznova napravljen novi pješčanik za djecu, postavili smo stabilnu tendu koja djecu štiti od UV zraka, detaljno oprali sve staklene površine na terasama, a djelatnici spomenute komunalne tvrtke zajedno s djelatnicima na "javnim radovima" redovito uređuju travnate površine i okoliš vrtića, kao uostalom i cijelo mjesto.

Upisi nove djece

Do sad najveći broj djece prijavljene za upis u DV Rožica rezultirao je na žalost s prijemom tek 13-ro djece, od ukupno 28 dostavljenih molbi. To je najbolji pokazatelj potrebe za daljnjim proširenjem kapaciteta vrtića, izgradnjom nove "kućice" s mogućnošću otvaranja najmanje dvije nove odgojno-obrazovne skupine.

Vjerujemo da su to prepoznali i predstavnici našeg Osnivača u Općini Veliko Trgovišće. Svi roditelji koji su podnijeli molbu obavješteni su o rezultatima, a one roditelje čija djeca nisu ovog puta "primljena",iz vrtića pozivaju da ostave svu dokumentaciju, jer je moguće da dođe do "oslobađanja" nekog mjesta, a potom se odmah upisuje novo dijete s popisa "na čekanju".

Popis primljene djece:

Roditeljski sastanak za novoupisanu djecu održat će se 10. kolovoza u 18.00 sati u prostoru vrtića gdje će se potpisati ugovor o međusobnim pravima i obvezama vrtića i roditelja-korisnika usluga, a roditeljima podijeliti uputnica za obavljanje liječničkog pregleda djece.

Rožica dobila certifikat "Tolerantan vrtić"

Nakon jednogodišnjeg uspješnog i kontinuiranog sudjelovanja u međunarodnom projektu Sayhello to theworld ili Pomahajmo v svet, našem vrtiću Rožica dodijeljen je certifikat Tolerantnog vrtića. Projekt se sastojao od "pet prstiju" kroz koje su djeca više saznavala i učila o sebi, svojoj obitelji, svojem vrtiću, mjestu u kojem stanuju i državi u kojoj žive.

Certifikat Tolerantan vrtićProjekt je sa starijom djecom provodila odgajateljica Anita Jurina uz pomoć ravnateljice Gordane Pavlinić i ostalih kolegica u vrtiću (posebno Danijele Groš i BetiJambrek), a kao mentori projekta isti smo predstavili na međunarodnoj konferenciji u Rimskim Termama održanoj 15.travnja. Da podsjetimo, naš prijatelj suradnik bio je vrtec Ruše u Sloveniji s čijom smo se djecom viđali i komunicirali preko video zapisa svaki mjesec, učili drugačiji jezik, kulturu i običaje, jednom riječju, učili se prihvaćanju razlika i različitosti, te poštivanju i toleranciji u demokratskom društvu. Uz certifikat i pohvalnice, dodijeljena nam je i zastava
A Tolerant Kindergarten
ili "Tolerantni vrtić" koju smo postavili na ulazu u vrtić zajedno s roditeljima i predstavnicima osnivača našeg vrtića. Za slijedeću godinu ponovno najavljujemo sudjelovanje u ovom međunarodnom projektu, ovog puta u suradnji s nekim drugim vrtićem, možda opet iz Slovenije ili iz neke druge europske države.

"Završne svečanosti" u Rožici

Početkom mjeseca lipnja održane su dvije završne svečanosti u vrtiću Rožica. Prvo su se sa svojom voditeljicom Gordanom Pavlinić oprostila djeca (njih 30-ro), i roditelji iz programa predškole, kroz svečanost naziva Kad bi svi ljudi na svijetu. a onda je DV Rožica za roditelje i rodbinu polaznika vrtićkih skupina održao završnu svečanost Mi smo djeca vesela, na kojoj se od vrtića oprostilo 12 polaznika koji u jesen kreću u osnovnu školu. Svoj višegodišnji boravak u vrtiću završili su na popularan način- održavanja pidžama party, pa je njih 12-ro sa svojim "tetama" odgajateljicama Anitom i Danijelom u vrtiću provelo uzbudljivu noć. Najmlađi , iz jasličke grupe imali su druženje sa svojim roditeljima i "tetama" na zajedničkoj igri na dvorištu vrtića. Završnu svečanost održala je i voditeljica kraćeg programa ranog učenja engleskog jezika, Andreja Drenški.

Završne svečanosti

Procedura naplate prihoda

Prilažemo usvojeni dokument kojim se precizno utvrđuju kriteriji i mjere, te se propisuje postupak naplate potraživanja Dječjeg vrtića Rožica.

Procedura naplate prihoda

Promet nije šala, ni opasnost mala

Promet nije šala, ni opasnost malaOvogodišnji domaćin akcije Županijskog Savjeta za sigurnost prometa na cestama, bio je upravo naš Dječji vrtić Rožica. U Akciju naziva Promet nije šala, ni opasnost mala odazvalo se čak 19 zagorskih dječjih vrtića čija su djeca uz pomoć svojih odgajateljica sudjelovala u zanimljivim edukativno društvenim igrama koje su izradili odgajatelji iz Rožice.

Djeca su pokazala vještine u vožnji bicikla, romobila i rola u punoj sigurnosnoj opremi, a uz pomoć Zlatka Macana, policijskog službenika PU Krapinsko-zagorske ponovili ponašanje pješaka na raskrižju na posebno pripremljenom poligonu. Šezdesetak djece uživalo je u našem dvorištu, što u učenju i igri, što u druženju. Sve prisutne oduševio je nastup "policajca" Ivice Kolmara iz Šarenog svijeta sa svojim pomoćnikom petogodišnjim Viktorom koji su otpjevali pjesmu "Policajac". Treba spomenuti i organizatore iz Županije i goste koji su sudjelovali ovoj akciji, od zamjenika župana za gospodarske djelatnosti, gospodina A. Ferek Jambreka, predstavnika ŽUC-a, Ž.Vincelja, predsjednika Odbora za sigurnost u prometu KZŽ, I. Jelenčića s članovima odbora, predstavnika PU Krapinsko-zagorske, našeg načelnika R. Grebličkog i predstavnike medija koji su se vrlo pohvalno izjasnili oko organizacije i provedbe ove akcije za djecu zagorskih vrtića.
Ravnateljica vrtića Rožica, Gordana Pavlinić zahvaljuje županijskom odboru na povjerenju u organizaciji Akcije, svih djelatnicima vrtića Rožica, svim kolegicama iz zagorskih vrtića koji su se odazvali akciji, te mjesnim sponzorima koji su nam olakšali organizaciju: mesnici Kanceljak i pekari Horvat.

Naravno, cijela je akcija bila namijenjena za djecu i s djecom, prema tome, NAŠIM NAJMLAĐIM ZAGORCIMA - NAJVEĆA ZAHVALA!

Napokon i na Olimpijadi!

OlimpijadaNakon višekratnih otkazivanja Olimpijade radi vremenskih (ne)prilika, 31.05. ipak se održala, doduše, malo na kiši, pa pljusku, pa suncu... Samo je falila duga. Evo slikica naših Rožica. Bili su hrabri, srčani, složni, fer play igrači i svi su dobili medalje za sudjelovanje (napokon!), a naša Magdalena Korade srebrnu medalju za bacanje loptice. Bravo svima, djeci, roditeljima navijačima i odgajateljima - svi smo bili kao jedno!
Više fotki u galeriji!

Rožice na završnom izletu

Zelenjak - spomenik Lijepoj našoj- predškolci iz vrtića i programa predškole upoznaju svoj glavni grad i državu

Djeca iz Dječjeg vrtića Rožica i predškolci iz Dubrovčana i Velikog Trgovišća posjetili su naš glavni grad Zagreb u sklopu petog prsta projekta Sayhello to theworld - JA I MOJA DRŽAVA!

Uz gledanje odlične predstave Puž, poznatog kazališta Mala scena, slikali smo se pred Hrvatskim saborom, ispred Banskih dvora i naše najpoznatije crkve, one Sv. Marka, te svojim pristojnim ponašanjem u prometu i šetnji oduševili mnoge zagrepčane, turiste i prolaznike koji su bili oduševljeni našom pojavom u žutim majicama s natpisom vrtića. Svi mi iz vrtića Rožice poručujemo slijedeće: "Možda će netko od ovih naših mališana u žutim majicama za kojih desetak godina upravo u ovim zgradama na Kaptolu odlučivati o našoj budućnosti."

Na kraju naše avanture, Rožice su sa odgajateljicama posjetile i Zelenjak - spomenik Lijepoj našoj.

Klinci Dječjeg vrtića Rožica ispred Hrvatskog sabora

Rožica u malom 4. dječjem sejmu

13. 05. 2016. održan je Dječji sejem u organizaciji DND-a i suradnika, u prostoru DV Rožica povodom Međunarodnog dana obitelji na temu: Zdravo je pravo. Kao poseban gost u sejmu je sudjelovala pobjednica županijske manifestacije Babičini kolači - gospođa Nada Tučkar koja je sve obradovala finim domaćim gibanicama, zljevkama i kruhekima.

Djeca su se okušala u pripravljanju zdravih prirodnih napitaka i u mijesenju tijesta. Dobro su se zabavili sa "tetama" odgajateljicama uz pjevanje Ivice i malog Viktora Kolmara. I dok je finu domaću strepu napravila "teta" Ivančica iz osnovne škole, naša Dženi eksperimentirala je s izradom zdravih palačinki koje su brzo "nestale". Kako nam se nakratko "nasmiješilo" sunce, "striček" Željko je pripremio zabavne natjecateljske igre na dvorištu vrtića gdje su na sitnoj kišici djeca potezala konop, skakala u vrećama i nosila loptice u žlici. Bilo je baš zabavno i za djecu i odrasle - ZDRAVO I PRAVO! Predsjednica Društva naša djeca, Gordana Pavlinić, zahvaljuje svim sudionicima, a posebno djelatnicama iz DV Rožica koji su na poklon od gospođe Nade dobili krasan kruh s natpisom ROŽICA.

O B A V I J E S T

Upravno vijeće Dječjeg vrtića Rožica utvrdilo je da je broj slobodnih mjesta za jaslice i vrtić popunjen te se neće raspisati natječaj za prijem djece za odgojno - obrazovnu godinu 2016./2017.

Svi zainteresirani za upis u redoviti program mogu i nadalje doći u vrtić te ispuniti prijavu i upitnik koji se mogu podići u tajništvu Vrtića od 8 do 14 sati, u Ulici A. Šenoe 3 ili skinuti s web stranice

Uz to je potrebno dostaviti:

 • presliku rodnog lista djeteta
 • presliku osobne iskaznice oba roditelja
 • potvrda o sufinanciranju redovitog predškolskog programa (ukoliko je roditelj s područja druge jedinice lokalne samouprave)

U slučaju pojave slobodnih mjesta vrtić će upisati djecu sukladno odredbama Pravilnika o upisu djece i kriterijima za prednost pri upisu.

Uskršnja događanja

U vrtiću Rožica održale su se u mjesecu travnju čak tri kreativne radionice sa djecom, suradnicima i njihovim roditeljima. Prvo nam je u posjetu došao odgajatelj Matija Bobek koji je održao radionicu "Kao prvo - zagonetno drvo" kroz koju je djeci približio mogućnost velikog iskorištavanja prirodnog materijala kao što je to drvo u ne samo praktične već i kreativne svrhe. Nakon odgledanog filma o tome kako nastaju skulpture i praktični svakodnevni predmeti od drveta, djeca su uživala u konstruktivnim igrama s dijelovima drveta kovrčave vrbe i bukve koje su prethodno "tretirali" lanenim uljem.

Odgajatelj Matija Bobek s radionicom - Kao prvo - zagonetno drvo

Uoči samog Uskrsa predsjednica Upravnog vijeća našeg vrtića, "teta" Ljiljana, magistra farmacije i vrlo kreativna osoba s djecom je provela uskršnju radionicu na kojoj je djecu uputila u "male tajne" pripreme uskršnjih ukrasa pisanica i oblika iz terakote.

U suradnji s Društvom naša djeca i Udrugom "Žakljec" koja promovira tradiciju našeg kraja, u Rožici je održana još jedna uskršnja radionica u kojoj su uz djecu sudjelovali i roditelji, a na kojoj su bojane i ukrašavane pisanice i ostali ukrasi koji obilježavaju ovo blagdansko razdoblje.

Uskršnje radionice

5. čitanje u vrtiću

Nastavljamo s projektom Društva naša djeca: Čitanje je lijepo, pa su učenici iz OŠ Veliko Trgovišće ponovno posjetili djecu vrtičkih grupa i pročitali im dvije lijepe priječe.

Za one mlađe priču švedskog autora Larsa Kintinga: "Kastor peče kolač", a starijim grupama priču Nade Zidar - Bogadi "Rođendan gljive ludare".

 

Vrtić Rožica predstavljen na međunarodnom kongresu

U susjednoj Republici Sloveniji održan je međunarodni kongres pod nazivom "Sayhello to the world" ili po slovenski: "Pomahajmo v svet".

Kako je naš vrtić Rožica vrijedno radio na istoimenom projektu od listopada prošle godine, a koji promiče toleranciju i uvažavanje različitosti, imao je priliku prezentirati svoj rad i odličnu  suradnju s roditeljima i  lokalnom zajednicom na međunarodnom kongresu održanom 15. 04. u Rimskim Termama u Sloveniji. Vrtić Rožica jedan je od samo 6 hrvatskih vrtića koji se predstavio plakatom, člankom u Zborniku radova ili prezentacijom, u društvu  brojnih drugih vrtića i osnovnih škola iz Europe, posebno slovenskih vrtića i škola.

Veseli činjenica da su odgajateljica Anita Jurina i ravnateljica Gordana Pavlinić uspješno predstavili, ne samo Dječji vrtić Rožica, već i cijelu općinu Veliko Trgovišće u području ranog i predškolskog odgoja putem plakata koji prikazuje tijek suradnje DV Rožica s DV Ruše u Republici Sloveniji. 

Nova "Zelena čistka u Rožici"

Zelena čistka - Let's do it Croatia je  najveći  ekološki volonterski projekt u Hrvatskoj, koji se održava od 2012. godine. Cilj projekta je buđenje svijesti o stvaranju i važnosti odgovornog gospodarenja otpadom s ciljem očuvanja okoliša, prirode i planete Zemlje, koja je naše zajedničko dobro. Od prve godine, i naš se Dječji vrtić Rožica na svoj način uključuje u ovu akciju, kroz neposredno uključivanje djece i roditelja u uređenje zelenih površina i unapređivanja cjelokupnog okoliša vrtića. Tako je bilo i ovaj puta kada smo akciju Zelena čistka proveli baš na Dan planeta Zemlje, te zajedno s djecom i roditeljima uredili cvjetnjak i  travnjak, obnovili drvene sprave i prometni poligon ispred vrtića. Djelatnici Rožice zadovoljni su učinjenim i zahvaljuju se roditeljima na odazivu u akciju.

Dan planete Zemlje

Ispričana Priča o oblaku

Poznati i priznati glumac i redatelj, Ivica Šimić održao je predstavu za najmlađe u Rožici (od 1 do 4 godine).

Priča o oblaku ispričana je u sobi jaslica, u kojoj se djeca osjećaju "svoji na svome", s malom grupicom gledatelja i njihovih odgajatelja. Gotovo bez daha, naši su maleni slušali kako dječak sa svojim crvenim balonom sjeda na oblak i upoznaje različite krajeve.

Ivica VidovićO Šimiću možemo samo reći: profesionalno i vrlo integrativno, toplo i jednostavno približio se dječjim mogućnostima.

Polusatna predstava s minimalističkom kulisom, ali efektnim pomagalima dokazala je istinitost one: "Nekad je manje - više"!

3. čitanje priča u vrtiću

16.02. , u nastavku projekta: Čitanje je lijepo učenici OŠ Veliko Trgovišće: Ivana Kahlina i Lea Lang s "muškim pojačanjem" Tinom Gvozdanovićem čitali su klincima priču Vuk koji je tražio ljubav spisateljice  Orianne Lallemand. Kako je to bilo u vrijeme Valentinova, tematika je 100% "pogođena".

Rožica ponovno u humanitarnoj akciji

Već sedmu godinu za redom, od kada i djeluje vrtić Rožica, uključujemo se u humanitarnu akciju Dani narcisa Zagorske lige za borbu protiv raka.

Naša su se dječica opet pokazali dobrim trgovcima (ipak su oni iz "Trgovišća") i uspjeli "prodati" sve narcise, a samim time i doprinijeli akciji spomenute lige. Bravo za naše male "trgovce"!

Čestitka ravnateljici

Gordana PavlinićDjelatnici Dječjeg vrtića Rožica iznenadili su svoju ravnateljicu Gordanu veelikim buketom proljetnica i čestitkom za napredovanje u zvanju. Evo i zajedničke fotke.

Ravnateljica Rožice, odgojiteljica Gordana Pavlinić, promoviranja je u zvanje odgojitelja savjetnika 11.02.2016. na svečanoj promociji održanoj u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu.

Novi broj Hižice

Šesti po redu broj Hižice, časopisa DV Rožica za odgojitelje, stručne suradnike i roditelje, ugledao je svjetlo dana na sam Dan vrtića. Veselimo se činjenici da se broj autora članaka povećao, kako u krugu odgajatelja, tako i roditelja i vanjskih stručnih suradnika. Sve koji žele imati novi broj Hižice pozivamo da se jave u referadu vrtića.

 

Fašnička povorka

Sedmu godinu za redom, od kada je i otvoren vrtić Rožica, kroz Veliko Trgovišće , na sam fašnik prolazi vesela povorka djece iz vrtića i predškole, te učenika iz osnovne škole. Jedina je to fašnička povorka u mjestu, vesela i šarena, zabavna i snimana od strane roditelja..."danas je fašnik, ludi je dan..."

Rožica obilježila sedmu godinu rada

klaun ČupkoNaš vrtić obilježio je sedmi rođendan kroz različite sadržaje za djecu, odrasle i stručnjake iz područja ranog i predškolskog odgoja. Na sam dan vrtića, 02.02. djecu vrtića i predškole zabavio je klaun Čupko, a isti dan navečer održana je svečana priredba za roditelje i uzvanike, na kojoj se okupilo više od stotinu ljudi, što članova obitelji, rodbine, prijatelja, članova Općinskog vijeća ispred kojih je sve prisutne pozdravila zamjenica načelnika, gospođa Štefica Kukolja .

Sljedećeg dana, 03.02. održan je županijski stručni skup za odgajatelje i stručne suradnike, u suradnji s Krapinsko-zagorskom županijom,na temu planiranja i dokumentiranja u dječjem vrtiću. Skup je okupio 90-tak sudionika, što je potvrdilo potrebu i želju zagorskih odgajatelja za stručnim susretima na području Zagorja. Svi prisutni imali su mogućnost razgledavanja novouređenog dijela Dječjeg vrtića Rožica, čime je otvorena nova odgojna skupina sa sanitarnim čvorom, predvorje, te nova soba ravnatelja. Stručni skup su pozdravili: zamjenica župana, Jasna Petek, načelnik općine Veliko Trgovišće, Robert Greblički, viša stručna savjetnica za predškolski odgoj Andreja Silić, te ravnateljica vrtića Rožica, Gordana Pavlinić , koja je bila i predavač teme uz odgajateljicu Kostanjevac Moniku iz DV Malešnica, te Gordanu Krizmanić iz DV "Naša radost" iz Pregrade.

7 godina vrtića Rožica

Novi dokumenti

Na naše stranice dodali smo nove dokumente. Možete ih pronači na stranici O nama:

 • Godišnji izvještaj 2015/2016
 • Godišnji plan i program 2015/2016
 • Plan proračuna za 2016.
 • Nacionalni kurikulum za rani i predškolski odgoj i obrazovanje
 • Zakon o predškolskom odgoju i obrazovanju
 • Zahtjev za pristup informacijama - obrazac
 • Zahtjev za dopunu ili ispravak informacije - obrazac
 • Zahtjev za ponovnu uporabu informacije - obrazac

Završen natječaj za radno mjesto odgojitelja/ice

Dječji vrtić Rožica bogatiji je za dvije odgojiteljice, a Odluku Upravnog vijeća DV Rožica pogledajte u prilogu!

 

Rezultati natječaja za odgojiteljice

 

Kaj je bilo novog? - Arhiva događanja 2015.


malo dijete - Veliki genijalac - Vrtičke aktivnosti - Vrtićki programi - Obiteljski kutić - upis u vrtić - O našem osoblju - Galerija fotografija

Mediji o Rožici - Novosti iz dječjeg vrtića - O vrtiću Rožica - Kontaktirajte nas - Naslovnica

Web stranice dječjeg vrtića Rožica iz Velikog Trgovišća napravljene su početkom 2010. godine u duhu dobre volje.
A tu imamo i odluku o ustrojavanju kataloga informacija našeg vrtića.
Tekstovi i fotografije intelektualno su vlasništvo vrtića, ako nismo naveli drugi izvor. Izrada web stranica