Naše ostalo osobljeJedini muškarac u našoj kući je naš veseli kuhar - Vladimir Ščukanec Hopinski.

 

 
Marinela Pavlinić - referentica. U Dječjem vrtiću Rožica radi od 20.04.2009.godine.

 

 Spremačice Nadica Škalec i Dženi Vrhovec brinu da vrtić bude čist i uredan tijekom cijelog dana.

Naši odgojitelji

Osnova suradnje svih djelatnika je timski rad zasnovan na povjerenju, pomaganju, toleranciji i dobrim međuljudskim odnosima. Sve to dodatna je garancija kvalitetnog, iako vremenski vrlo kratkog funkcioniranja naše male dječje kuće. Kontinuitet profesionalnog razvoja ovog uglavnom vrlo mladog stručnog tima nužna je potreba, bilo da se radi o mentorskom radu s pripravnicima ili stalnom propitkivanju i raspravljanju o svakodnevnoj odgojnoj praksi. Stručni tim kojeg čine svi odgojitelji s ravnateljicom uključili su se u razne vidove usavršavanja, a od nedavno su i članovi županijskog ogranka HPKZ-a.

S ciljem pripreme odgojitelja pripravnika za samostalan odgojno-obrazovni rad i polaganje stručnog ispita, ali i svojevrsne supervizije i vanjskog vrednovanja, naš vrtić surađuje sa stručnim suradnikom pedagogom iz DV Malešnica, Sonjom Marković, prof.

Ravnateljica vrtića, Gordana Pavlinić, odgojitelj mentor, obavlja i poslove odgojitelja u svojih 70 % radnog vremena.

Neposredno sudjelovanje u odgojnom procesu omogućuje joj bolji timski rad sa suradnicima, te kontinuirano praćenje promjena u radu. Aktivno sudjeluje u mijenjanju i unapređivanju svakodnevne odgojne prakse, uz korištenje stečenih teoretskih znanja i praktičnih vještina. Sa svojih 27 godina u predškolskoj struci, veći dio staža obavlja poslove pedagoškog vođenja i upravljanja predškolskim ustanovama. Tijekom dugogodišnjeg staža primila je više priznanja i stručnih nagrada, od kojih joj je najvažnija godišnja državna nagrada Ivan Filipović. Prva je odgojiteljica s područja županije koja je još prije 10 godina promovirana u zvanje odgojitelja savjetnika, a u tijeku je ponovni postupak napredovanja u zvanju. U razdoblju od 1998. do 2007. obavljala je i poslove županijskog voditelja stručnih aktiva i vijeća ravnatelja dječjih vrtića. Od samog početka rada nastoji što više djelovati na unapređivanju odgojne prakse u vrtićima u kojima je radila, pa tako pokreće i izdavačku i informatičku djelatnost vrtića. Osim stručnog profesionalnog razvoja iz područja pedagogije, psihologije, komunikologije i osnova razvoja demokratskog i građanskog društva, prošla je program usavršavanja za menagera malog i srednjeg poduzetništva, te program usavršavanja za stjecanje europske računalne diplome iz računalstva (specijalist za poslovnu informatiku). Svira gitaru i harmoniku, prakticira timski rad, a iznad svega voli djecu i vjeruje u ono što radi. U Dječjem vrtiću Rožica je od samog ustroja vrtića, 01. siječnja 2009. godine.

 

Odgojiteljica Marina Bišćan u Dječjem vrtiću Rožica je od samog početka rada 01.01.2009. godine.

 

Odgojiteljica
Anita Jurina
u Dječjem vrtiću Rožica je od samog početka rada - siječnja 2009. godine.

 

Odgojiteljica
Beti Jambrek
,
je u ovom vrtiću od 01. 10. 2009. godine.

 

 

 

Odgojiteljica
Martina Lež radi u Rožici od 20. 07. 2009. godine a od 2012. godine vodi igraonicu ranog učenja engleskog jezika.

 

Odgojiteljica
Božica Kalauz
u DV Rožica je od 01. siječnja 2009. godine.

 

 

 

Odgojiteljica
Anamarija Kralj
je u Rožici od 09. 03. 2009. godine.

 

 

 

U DV Rožica do sada je radilo više djelatnika na kraćim ili dužim zamjenama ili na stručnom osposobljavanju: Sanja Hopek, Martina Šoprek, Jelena Loina, Mihaela Deak, Danijela Groš, Nikolina Petak, Željkica Pretković, Valerija Banjac, Marina Hrelja, Senka Kralj i Maja Grozaj.

 

malo dijete - Veliki genijalac - Vrtičke aktivnosti - Vrtićki programi - Obiteljski kutić - upis u vrtić - O našem osoblju - Galerija fotografija

Mediji o Rožici - Novosti iz dječjeg vrtića - O vrtiću Rožica - Kontaktirajte nas - Naslovnica

Web stranice dječjeg vrtića Rožica iz Velikog Trgovišća napravljene su početkom 2010. godine u duhu dobre volje.
A tu imamo i odluku o ustrojavanju kataloga informacija našeg vrtića.
Tekstovi i fotografije intelektualno su vlasništvo vrtića, ako nismo naveli drugi izvor. Izrada web stranica